Selecteer de taal

Een vakantiehuis nu boeken

Een bereik aan mogelijkheden voor alle verlangens.

 

De twee huizen bevinden zich midden in het natuur op een groot terrein (1,5 ha) begrensd door een rivier, beveiligd door omheinde barrières. Liefhebbers van wandelingen, mountainbiken, paardrijden of zelfs kajakken zullen opgetogen zijn met de diversiteit van de aangeboden routes.
De regio biedt ook verschillende culturele activiteiten. Folklore, geschiedenis, erfgoed maar ook lezen in Redu, het boekendorpje, of wetenschap in het Euro Space Center. Vind tal van ideeën om uw verblijf te voorbereiden op de site van de gemeente Libin of op de site van het Maison de la Haute Lesse.
Als u de cocooning en het rustige leven van een huis op het platteland verkiest, maak het uzelf dan gemakkelijk in uw cottage. Maak gebruik van de faciliteiten die voor u beschikbaar zijn. Kamer met tafelvoetbal, stereo en dvd-speler, groot terras met barbecue of gewoon comfort van een gezellig zetel aan het open haard. Kies wat bij u past op basis van uw smaak en de gemoedstoestand van het moment.

Als uw voorkeur gaat naar cocooning en het rustige leven in een huis op het platte land, maak het uzelf gemakkelijk in uw huis. Geniet van uitrusting die ter uwe beschikking is gezet.
Een zaal met tafelvoetbal, stereo en dvd-speler, groot terras met barbecue en jeu de boules of gewoon comfort van een gezellig zetel aan de open haard. Kies wat bij u past op basis van uw smaak en de gemoedstoestand van het moment.

Een vakantiehuis nu boeken

Informaties

De vakantiehuizen, gelegen op het rand van Redu, het boekendorp, mogen gehuurd zijn voor 14, 24 of 38 personen. We bevestigen de beschikbaarheid binnen de 48 uur.